Băsescu: Acuz CNA că a devenit un instrument de protejare a abuzului unor trusturi de presă

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că acuză Consiliul Naţional al Audiovizualului că a devenit un instrument de protejare a unor abuzuri ale unor trusturi de presă, precizând că, în acest moment, este o instituţie care nu funcţionează.

718 afișări
Imaginea articolului Băsescu:  Acuz CNA că a devenit un instrument de protejare a abuzului unor trusturi de presă

Traian Băsescu (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto)

"Nu fac o vinovăţie unui ziar sau unei televiziuni, politica editorială este liberă şi este unul din elementele statului de drept, dar când se transformă în propagandă împotriva statului de drept, CNA are obligaţia să reacţioneze, iar în momentul de faţă, este o instituţie care nu funcţionează", a spus Traian Băsescu.

Preşedintele a menţionat că "avem două probleme instituţionale, şi anume funcţionarea Avocatului Poporului şi funcţionarea CNA". El a adăugat că "aceste două instituţii, extrem de importante în alinierea statului de drept la valorile democraţiei, trebuie urgent aduse, de cei care au în mână posibilitatea de a corecta cele două instituţii, la funcţionarea normală, specifică unui stat de drept".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici