Băsescu: Antonescu are şanse să devină preşedinte în 2014. În PDL sunt doi bărbaţi care se pot bate cu Antonescu

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că USL a fost o alianţă de succes şi că este convins că Uniunea îl va susţine pe Crin Antonescu la prezidenţialele din 2014, iar acesta are şanse de a deveni preşedinte.

3318 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Antonescu are şanse să devină preşedinte în 2014. În PDL sunt doi bărbaţi care se pot bate cu Antonescu

Băsescu: USL este o alianţă de succes. Antonescu are şanse să devină preşedinte în 2014 (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Întrebat despre şansele lui Crin Antonescu să devină preşedinte, Băsescu a răspuns: "Are şanse, pentru că USL va rămâne. Cine îşi face iluzii că e de aşteptat pentru că USL o să se rupă, se înşeală".

Preşedintele a spus că USL este o alianţă de succes. "Sunt convins că îl vor susţine pe Crin Antonescu pentru prezidenţialele din 2014", a spus Băsescu la Digi 24.

Şeful statului a menţionat că Antonescu este genul de politician care "adună picătură cu picătură" şi că din acest punct de vedere liderul PNL nu îi seamănă, pentru că el s-a ocupat mereu de teme mari.

Băsescu: În PDL sunt doi bărbaţi care se pot bate cu succes cu Antonescu în 2014

Pe de altă parte, preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că în PDL sunt doi oameni, bărbaţi, care se pot bate cu succes în 2014 cu Crin Antonescu la prezidenţiale pentru că îi sunt superiori intelectual acestuia şi au experienţă.

"E o şansă extraordinară pentru PDL, dacă se relansează şi se curăţă, să dea un candidat puternic la Preşedinţie", a spus Băsescu.

Întrebat dacă are PDL un astfel de candidat, Băsescu a răspuns pozitiv, precizând că este vorba despre doi oameni.

Întrebat dacă este vorba şi despre o femeie, Băsescu a răspuns: "Nu, doar doi bărbaţi".

El a precizat că este vorba despre doi bărbaţi care se pot bate cu Antonescu în 2014 pentru că îi sunt superiori intelectual acestuia şi au experienţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici