Băsescu, atac la Timmermans: Bietul cabotin stă pitit în birou şi se face că nu vede lovitura de stat aplicată de oligarhul Plahotniuc statului de drept

Traian Băsescu, ales europarlamentar, îl critică, marţi, pe prim-vicepreşedintele CE, Frans Timmermans, pentru că, pe timpul campaniei pentru PE, "îşi rupea hainele de pe el de grija statului de drept din state precum România", iar acum "se face că nu vede" situaţia din Republica Moldova.

3096 afișări
Imaginea articolului Băsescu, atac la Timmermans: Bietul cabotin stă pitit în birou şi se face că nu vede lovitura de stat aplicată de oligarhul Plahotniuc statului de drept

Băsescu: Ce ţi-e şi cu demagogii ăştia profesionişti căţăraţi în vârful instituţiilor europene

"Constiinta democratica a lui Timmermans si-a terminat gazul ! In timpul campanie pentru Parlamentul European, in speranta ca va castiga competitia pentru a deveni presedinte al Comisiei Europene, olandezul Frans Timmermans isi rupea hainele de pe el de grije statului de drept din tari precum Polonia, Ungaria sau Romania, hiperbolizand sau inventand pericole majore de derapaje in aceste state, altfel destul de solid asezate pe drumul democratiei", scrie, marţi dimineaţă, pe Facebook, fostul preşedinte.

Traian Băsescu arată însă că acum, "după ce a fost bătut măr de candidatul PPE, bietul cabotin sta pitit în birou şi se face că nu vede lovitura de stat aplicată de oligarhul Plahotniuc statului de drept în Republica Moldova, ţară asociată Uniunii Europene".

"Ce ti-e si cu demagogii astia profesionisti catarati In varful institutiilor europene. In fond pentru Timmermans campania s-a terminat. Va vorbi din nou despre statul de drept si il va apara cu frenzie in urmatoarea campanie. Pana atunci, Republica Moldova poate sa mai astepte ...", conchide Traian Băsescu.

Pe 8 iunie, după negocieri dificile, s-a format un nou Guvern al Republicii Moldova, atunci când majoritatea parlamentară, ce cuprinde Alianţa ACUM şi PSRM, formaţiunea preşedintelui suspendat Igor Dodon (prorus), a votat-o pe Maia Sandu în funcţia de premier.

Curtea Constituţională de la Chişinău a declarat neconstituţional decretul de numire în funcţia de prim-ministru a Maiei Sandu şi a noului Guvern. Fostul premier Pavel Filip a fost numit de CC în funcţia de preşedinte interimar şi a declarat alegeri anticipate pentru data de 6 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici