Băsescu, Boc, Udrea, la un restaurant din Centrul Vechi al Capitalei

O fotografie care îi înfăţişează pe preşedintele Traian Băsescu, fostul premier Emil Boc, preşedintele PMP Elena Udrea şi alţi reprezentanţi ai acestei formaţiuni, la un restaurant din Centrul Vechi al Capitalei, a fost postată, duminică, pe contul de Facebook al Elenei Udrea.

1468 afișări
Imaginea articolului Băsescu, Boc, Udrea, la un restaurant din Centrul Vechi al Capitalei

Băsescu, Boc, Udrea, la un restaurant din Centrul Vechi al Capitalei (Imagine: Facebook)

"După Festivalul de arte marţiale, am ajuns în Centrul Vechi, cu echipa de susţinători", a notat Udrea pe Facebook.

În fotografia postată pe contul Elenei Udrea sunt înfăţişaţi, stând la o masă, preşedintele Traian Băsescu, fostul premier Emil Boc, liderul PMP Elena Udrea şi alţi reprezentanţi ai acestei formaţiuni politice, între care Ruxandra Dragomir şi Gelu Vişan.

Anterior, duminică, Elena Udrea şi Emil Boc au fost prezenţi la un festival de arte marţiale, care a avut loc în sala de sport a Universităţii de Ştiinţe Agronomice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici