Băsescu către PDL: E timpul să vă dezlipiţi de mine, gândiţi-vă la era post-Băsescu şi chiar post-Boc

Preşedintele Băsescu le-a recomandat, duminică, democrat-liberalilor să-şi caute alţi lideri, să se gândească la "era post-Băsescu şi chiar post-Boc", să reformeze partidul şi să facă din Biroul Permanent Naţional for de dezbateri, nu clacă, menţionând că a spus "clacă, nu cloacă", relatează Gândul.

20 afișări
Imaginea articolului Băsescu către PDL: E timpul să vă dezlipiţi de mine, gândiţi-vă la era post-Băsescu şi chiar post-Boc

Băsescu către PDL: E timpul să vă dezlipiţi de mine, gândiţi-vă la era post-Băsescu şi chiar post-Boc (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"E timpul să vă dezlipiţi de mine, eu nu mai candidez. Căutaţi-vă alţi lideri, gândiţi-vă la era post-Băsescu şi chiar post-Boc", a spus şeful statului, la întâlnirea de la Snagoc, cu lideri, parlamentarii şi europarlamentarii PDL, conform Gândul.

Preşedintele le-a mai cerut democrat-liberalilor să-şi reformeze partidul, să înfiinţeze "3 - 4 - 5" funcţii de prim-vicepreşedinte, care să se ocupe exclusiv de partid, deci să nu fie nici membri în guvern, nici oameni care lucrează în administraţia publică locală sau centrală, notează Gândul.

"Faceţi din Biroul Permanent Naţional un for de dezbateri, nu o clacă. Am zis clacă, nu cloacă", a mai spus Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici