Băsescu: Copilării că preşedintele foloseşte DNA pentru dosare politice trebuie explicate în exterior

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că speră ca oameni politici "de vârf" să înţeleagă faptul că "nu fac niciun serviciu României făcând afirmaţii gratuite" de genul "preşedintele i-a făcut doctorului Brădişteanu dosare" sau că "preşedintele utilizează DNA împotriva propriului partid".

349 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Copilării că preşedintele foloseşte DNA pentru dosare politice trebuie explicate în exterior

Băsescu: Copilării că preşedintele foloseşte DNA pentru dosare politice trebuie explicate în exterior

El a arătat că acestea sunt "copilării", dar care îi pun pe ambasadorii români în situaţia de a le explica în ţările unde lucrează.

"Acestea sunt copilării, lipsite de credibilitate, dar care pe dumneavoastră vă pun în situaţia de a le explica", le-a spus Băsescu ambasadorilor români, la întâlnirea de la Palatul Cotroceni.

El a arătat că, în perspectiva raportului MCV din decembrie, aceste afirmaţii nu fac niciun serviciu României.

"Eu sper ca oamenii politici de vârf, în perioada următoare, mai ales că în decembrie vom avea un raport MCV, să înţeleagă faptul că nu fac niciun serviciu României făcând afirmaţii gratuite de genul «preşedintele i-a făcut doctorului Brădişteanu dosare» sau altul care spune că preşedintele utilizează DNA-ul împotriva propriului partid", a afirmat preşedintele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici