Băsescu, despre "doamna" din Volutari şi "ţopul" din Teleorman: Unul nenoroceşte ţara, altul Capitala

Traian Băsescu a o atacă pe Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, care a criticat lipsa de susţine a consilierilor generali din partea PMP, spunând că aceasta distruge prin măsurile luate. Adesta l-a criticat şi pe liderul PSD, Liviu Dragnea, pe care l-a catalogat "'ţopul din Teleorman".

9201 afișări
Imaginea articolului Băsescu, despre "doamna" din Volutari şi "ţopul" din Teleorman: Unul nenoroceşte ţara, altul Capitala

Băsescu, despre "doamna" din Volutari şi "ţopul" din Teleorman: Unul nenoroceşte ţara, altul Capitala

"„Doamna” din Voluntari şi „Ţopul” din Teleorman. „Doamna” din Voluntari s-a supărat pentru că cei 4 consilieri generali ai PMP n-au vrut să-i voteze proiectele prin care se sifonau bani către clientela politică. După mintea ei, PMP nu este în opoziţie. De fapt, voia „Doamna” din Voluntari să dea câte 500 lei lunar (6000 lei anual) fiecărui taximetrist din Ilfov care opereză fără autorizaţie în Bucureşti", a afirmat Traian Băsescu, într-o postare vineri pe Facebook.

Fostul preşedinte afirmă că între Gabriela Firea şi Liviu Dragnea nu este nicio diferenţă, amândoi fiind „avizi de putere”.

"Între „Ţopul” din Teleorman şi „Doamna” din Voluntari nu este nici o deosebire . Unul nenoroceşte o ţară, iar altul nenoroceşte o capitală, amândoi sunt incompetenţi, amândoi sunt avizi de putere şi mai ales, amândoi mint pentru a-şi acoperi matrapazlâcurile şi pentru a- i înşela pe români. Supărarea dintre ei pleacă de la suspiciunea că unul ar avea mai mult succes decât celălalt în înşelăciune. „Ţopul” din Teleorman cumpără voturi cu bani publici împrumutaţi pentru creşteri de pensii, pensii speciale şi salarii, distrugând pur şi simplu echilibrele macroeconomice. „Doamna” din Voluntari alocă pentru publicitate la televiziuni peste 4,1 milioane Euro plătiţi de ARCUB, CREART şi AMPT din bani publici, aşa că televiziunile fac transmisiuni în direct oricând „Doamna” din Voluntari doreşte să-şi propage minciunile sau să atace pe cineva. Rămâne de văzut dacă în mandatul său va face măcar un pasaj subteran în oraş", a completat Băsescu.

Fostul preşedinte al României îşi încheie postarea precizând că "1.Ţoapa pardon, „Doamna” din Voluntari este un personaj imaginar. 2.„Ţopul” de Teleorman este Liviu Dragnea".

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că proiectele din cadrul CGMB nu sunt votate din cauza unor „jocuri de culise” instrumentate de către Liviu Dragnea şi fostul preşedinte Traian Băsescu. Primarul general a spus că Dragnea i-ar fi chemat pe unii consilieri şi le-ar fi cerut să nu mai voteze proiectele PMB.

Edilul Capitalei a mai subliniat că a aflat că anumiţi consilieri generali s-au întâlnit cu liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru a discuta despre CGMB. Primarul a afirmat, de asemenea, că miercuri seară i-a trimis un mesaj lui Dragnea prin care l-a informat că a aflat de întâlnire.

„I-am transmis aseară domnului Dragnea faptul că am luat la cunoştinţă că au fost chemaţi câţiva consilieri generali PSD la domnia sa în ideea că pe viitor să nu mai voteze în grupul PSD-ALDE astfel încât primarul general să rămână fără majoritate. (...) Am fost informată de câţiva consilieri generali că au fost chemaţi la domnul Dragnea şi s-a discutat despre situaţia din Consiliul General şi despre posibilitatea ca unii dintre ei, poate au nemulţumiri sau poate doresc funcţii să nu mai voteze. (...) I-am dat un mesaj şi mi-a răspuns. Eu i-am dat mesaj că am aflat că s-au întâlnit consilieri generali cu domnia sa. Dumnealui a răspuns şi a spus că nu s-a întâlnit cu acei consilieri generali. Să dea Dumnezeu să nu fie aşa”, a mai spus Gabriela Firea la Antena 3.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a respins, joi, proiecte aflate pe ordinea de zi, între care şi rectificarea bugetară a PMB, cel privind acordarea de 500 de lei pe lună dacă mai multe persoane folosesc în comun un autoturism proprietate personală

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici