Băsescu i-a trimis lui Iliescu o felicitare şi un buchet de trandafiri portocalii

Preşedintele Traian Băsescu i-a trimis fostului şef al statului Ion Iliescu, cu ocazia onomasticii, o felicitare şi un buchet de trandafiri portocalii.

194 afișări
Imaginea articolului Băsescu i-a trimis lui Iliescu o felicitare şi un buchet de trandafiri portocalii

Băsescu i-a trimis lui Iliescu o felicitare şi un buchet de trandafiri portocalii (Imagine: Adrian Lupea/Mediafax Foto)

Felicitarea şi trandafirii au fost trimise la biroul lui Ion Iliescu, din strada Atena nr. 11.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, îşi sărbătoreşte, vineri, ziua onomastică în familie, acasă, el precizând, într-o postare pe blogul personal, că nu va putea merge la biroul său din strada Atena nr. 11, aşa cum făcea în anii precedenţi, din cauza lipsei unei surse de căldură.

Ion Iliescu le-a urat, joi, într-o postare pe blogul personal, "La mulţi ani!" celor două milioane de români care poartă numele Ion, Ioana şi derivate şi care îşi sărbătoresc onomastica vineri şi mulţumeşte, cu anticipaţie, celor care l-au felicitat şi i-au transmis urări cu această ocazie.

"În acest an nu voi putea fi la birou - din lipsa sursei de căldură", mai arată fostul preşedinte în postarea menţionată, fără a da alte detalii.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, îşi serba o, în aniii precedenţi, onomastica, dar şi ziua de naştere, la birou său din strada Atena nr. 11, ocazie cu care sute de membrii PSD, simpatizanţi, prieteni şi cunoscuţi se prezentau personal pentru a-l felicita şi a-i înmâna diverse cadouri - trandafirii roşii şi cărţile fiind daruri predominante.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici