Băsescu: Ponta şi Antonescu au ştiut de modificările legilor. Sunt lideri slabi

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că este exclus ca liderii celor două partide, Victor Ponta şi Crin Antonescu, să nu fi ştiut de modificările la Codul Penal şi Legea amnistiei, arătând că presiunile făcute de baroni arată că cei doi sunt "lideri slabi".

134 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Ponta şi Antonescu au ştiut de modificările legilor. Sunt lideri slabi

Preşedintele PSD Victor Ponta şi preşedintele PNL Crin Antonescu (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Este exclus ca, atunci când este vorba de modificarea Codului Penal şi de o lege a aministiei şi graţierii, să nu ştie şefii celor două mari partide. Exclud posibilitatea că cei doi nu au ştiu", a spus Traian Băsescu la "Adevarul live", arătând că Antonescu a ieşit şi a susţinut public modificările la Codul Penal.

"Este o invitaţie la furt fără să ai teama de consecinţele legii", a afirmat şeful statului.

El a mai spus că presiunea la care au fost supuşi cei doi arată că sunt "lideri slabi".

"Sunt lideri slabi. Aduceţi-vă aminte de presiunea uriaşă, acum câteva luni, când a adunat baronimea locală. Una din marile probleme ridicate şi o ameninţare pentru Ponta: Rezolvă această problemă ", a spus preşedintele, adăugând că aceeaşi presiune a avut-o şi Crin Antonescu, dar şi Emil Boc, când era premier.

De altfel, preşedintele a arătat că nu baronii locali sunt problema, ci "liderii politici slabi", care nu au puterea să îi ţină în "pătrăţica lor".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici