Băsescu s-a întâlnit, la un restaurant, cu iniţiatorii Mişcării Populare: Văd fundaţia ca pe un partener care să mă sprijine

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, că va participa la întâlnirile Mişcării Populare, dacă va fi invitat, exprimându-şi speranţa că organizaţia îl va primi în rândurile sale, după încheierea mandatului la Cotroceni.

2206 afișări
Imaginea articolului Băsescu s-a întâlnit, la un restaurant, cu iniţiatorii Mişcării Populare: Văd fundaţia ca pe un partener care să mă sprijine

Băsescu s-a întâlnit, la un restaurant, cu iniţiatorii Mişcării Populare: Văd fundaţia ca pe un partener care să mă sprijine

"Sper ca Mişcarea Populară să mă primească (...) Oricând mă vor chema pentru conferinţe, întâlniri, voi participa. Voi fi împlicat în tematica fundaţiei", a declarat preşedintele, la plecarea de la restaurantul unde s-a întâlnit cu reprezentanţii fundaţiei "Mişcarea Populară".

Preşedintele speră că "nucleele judeţene" ale Mişcării se vor organiza "cât mai repede" şi crede că aceasta va avea sucees pentru că "oamenii nu vor mai fi interesaţi" de promisiunile electorale ale partidelor.

"Văd fundaţia ca pe un partener care să mă sprijine" şi care "vrea să antreneze alte categorii de oameni" decât partidele, a mai spus preşedintele Băsescu.

În ceea ce priveşte relaţia cu PDL, preşedintele a reiterat că "parteneriatul" său cu acest partid s-a încheiat, ceea ce s-a întâmplat la CNC al PDL, de sâmbătă, întărindu-i convingerea că a luat o decizie corectă.

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit duminică, la un restaurant din Capitală, cu iniţiatori ai fundaţiei "Mişcarea Populară", conform posturilor tv.

Imaginile difuzate îl arată pe preşedinte la masă cu Marian Preda, consilierii prezidenţiali Cristian Diaconescu, Bogdan Drăgoi, Daniel Funeriu, Sebastian Lăzăroiu, Bogdan Oprea şi alte persoane.

Reprezentanţii fundaţiei au organizat , duminică, o conferinţă de presă, la care Marian Preda, decanul Facultăţii de Sociologie a Universităţii Bucureşti, propus preşedinte al fundaţiei, a declarat că preşedintele Traian Băsescu este "tatăl spiritual" al organizaţiei.

"Preşedintele Traian Băsescu, după cum ştiţi, este cel care a venit cu ideea, este, dacă vreţi, tatăl spiritual al Fundaţiei Mişcarea Populară şi cel care este, aş spune, primul şi cel mai important susţinător al nostru", a spus Marian Preda, răspunzând unei întrebări referitoare la rolului şefului statului în viitorul fundaţiei.

El a mai precizat că Băsescu a decis să nu se implice direct în conducerea fundaţiei , arătând însă că şeful statului a promis că va fi prezent la dezbaterile ce vor fi organizate în ţară, pe teme care ţin de reforma României.

La conferinţă au participat consilierii preşedintelui Băsescu, respectiv: Cristian Diaconescu, Sebastian Lăzăroiu, Daniel Funeriu, Bogdan Drăgoi, Dorel Onaca, Bogdan Oprea, Bogdan Hriţuc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici