Băsescu: Să nu credeţi că uit de Parlamentul unicameral, dar priorităţile acum sunt altele

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că nu a uitat de rezultatul referendumului privind Parlamentul unicameral, dar că, în prezent, prioritare sunt Legile pensiilor, salarizării unitare şi a bugetului de stat pe 2011.

18 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Să nu credeţi că uit de Parlamentul unicameral, dar priorităţile acum sunt altele

Băsescu: Să nu credeţi că uit de Parlamentul unicameral, dar priorităţile acum sunt altele (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Sigur, să nu credeţi că uit de rezultatul referendumului cu Parlament unicameral şi cu reducerea numărului parlamentarilor, dar cred că în acest moment prioritare sunt cele trei legi (legile pensiilor, salarizării unitare şi a bugetului de stat pe 2011, n.r.) de care avem nevoie să închidem acordul cu Fondul (Monetar Internaţional - n.r.)", a declarat Traian Băsescu la B1TV.

El a menţionat că face un apel către politicienii parlamentari, din toate partidele, inclusiv din opoziţie, pentru a sluji interesul naţional.

Potrivit lui Băsescu, pentru a respecta acest interes, parlamentarii trebuie doar să stea în scaunele lor şi să voteze cele trei legi într-o formă care să determine consolidarea economică a ţării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici