Băsescu: Vârsta noilor miniştri - puternic semnal că a venit timpul schimbării în clasa politică

Preşedintele Traian Băsescu a menţionat, joi, că noii miniştri aveau la Revoluţie vârste cuprinse între 11 şi 21 de ani, acesta fiind cel mai puternic semnal al faptului că a venit timpul schimbării în clasa politică, semnal care nu va putea fi ignorat nici de celelalte partide, nici de Parlament.

140 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Vârsta noilor miniştri - puternic semnal că a venit timpul schimbării în clasa politică

Băsescu: Vârsta noilor miniştri - puternic semnal că a venit timpul schimbării în clasa politică (Imagine:Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

"Sunt doi prim-miniştri care fac parte din aceeaşi generaţie, a celor de 40 de ani. Unul vine, altul pleacă", a spus Traian Băsescu referindu-se la Emil Boc şi Mihai Răzvan Ungureanu.

"Îi multumesc din nou celui care pleacă pentru că în echipa celui care vine sunt oameni care la Revoluţie aveau între 11 şi 21 de ani", a adăugat preşedintele.

Preşedintele a adăugat că acesta este semnalul "că a venit momentul pentru schimbare în clasa politică".

El a spus că acest semnal va trebui luat în calcul de toată clasa politică dar şi de cetăţeni.

"Consider ca a venit timpul generaţiei voastre şi cel mai important lucru pentru România este ca voi, generaţia tânără, să reuşiţi", a spus preşedintele.

Traian Băsescu a adăugat că Guvernul cel nou beneficiază şi de oameni politici cu experienţă , "fapt de natură să realizese acel echilibru între experienţă si exuberanţă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici