BĂTAIE în politică. Niculae Bădălău, acuzat că l-a lovit pe liberalul Anton Marin la o nuntă. Anton: M-a înjurat de măicuţa mea şi mi-a dat un pumn/ Bădălău: Am avut doar un schimb de replici. Nu înţeleg de unde a ieşit povestea

Niculae Bădălău, preşedintele executiv al PSD, este acuzat de liberalul Anton Marin că l-ar fi lovit, sâmbătă seara, când cei doi ar fi participat la o nuntă. IPJ Giurgiu a deschis un dosar penal, cauza urmând a fi preluată de la Parchetul General.

22907 afișări
Imaginea articolului BĂTAIE în politică. Niculae Bădălău, acuzat că l-a lovit pe liberalul Anton Marin la o nuntă. Anton: M-a înjurat de măicuţa mea şi mi-a dat un pumn/ Bădălău: Am avut doar un schimb de replici. Nu înţeleg de unde a ieşit povestea

BĂTAIE în politică. Niculae Bădălău, acuzat că l-a lovit pe liberalul Anton Marin la o nuntă. Anton: M-a înjurat de măicuţa mea şi mi-a dat un pumn/ Bădălău: Am avut doar un schimb de replici. Nu înţeleg de unde a ieşit povestea

"Avem o sesizare a unei persoane de 57 ani din Grădinari, judeţul Giurgiu, care reclamă că a fost agresat în cadrul unui eveniment privat de un alt bărbat. Avem dosar pentru loviri şi alte violenţe si ameninţare. Cauza urmează să fie preluată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ)", a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu.

Liberalul Marin Anton a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX că preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, alături de care a participat sâmbătă seara la o nuntă, l-a înjurat, ameninţat şi l-a lovit ”cu un pod de palmă peste gură”.

”Nu ştiu de la ce a pornit, nu ştiu ce a avut cu mine. Eu nu am zis nimic. Totul a durat trei minute. Eram la nuntă, s-a repezit la mine, m-a înjurat de măicuţa mea, m-a ameninţat şi a culminat venind la noi şi mi-a dat un pumn, aşa, un pod de palmă în gură”, a declarat pentru MEDIAFAX Marin Anton.

El a mai spus că, în momentul în care a ajuns la nuntă, Niculae Bădălău se afla deja la eveniment.

”M-a înjurat, a vorbit multe şi nevrute... Nu ştiu dacă era beat sau nu, pentru că eu abia ajunsesem la nuntă şi nu apucasem să beau nicio gură de apă”, a mai spus Marin Anton.

Bădălău: Am avut doar un schimb de replici cu Anton. Nu sunt de acord cu violenţa

Niculae Bădălău, preşedintele executiv al PSD, neagă că l-ar fi lovit pe liberalul Anton Marin şi spune că a existat doar un schimb de replici între ei, motiv pentru care nu înţelege cum s-a ajuns la lovituri.

”Aseară am participat la un eveniment fericit, la care băiatul meu a fost naş. Pur şi simplu, nu am avut decât un schimb de replici cu domnul Marin Anton. Nu înţeleg de unde Dumnezeu a ieşit toată povestea asta. Nu sunt de acord cu violenţa, detest violenţa, consider că dialogul e calea prin care se pot rezolva lucrurile şi sunt stupefiat de ce se spune. Erau 500 de martori, Dumnezeule, era o petrecere. Nu l-am lovit pe Marin Anton, nu sunt un om violent. Detest violenţa”, a spus Niculae Bădălău, preşedintele executiv al PSD, la Antena 3.

”Frustrările dânsului politice şi provocările pe care le face, eu nu le înţeleg. Nu vreau să transform asta într-un circ. Nicfi măcar violenţă verbală nu am avut niciodată”, a mai declarat Bădălău, la Antena 3.

Bădălău a spus şi că nu a fost chemat la Poliţie să dea explicaţii.

Preşedintele CJ Giurgiu: Nu e nimic adevărat din ce zice Anton. Eram doar din PSD, a venit neinvitat

Preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina, susţine, într-o postare pe pagina de Facebook, că acuzaţiile aduse de liberalul Anton Marin preşedintelui executiv al PSD, Niculae Bădălău, potrivit cărora social democratul l-ar fi agresat, nu sunt adevărate.

"Era o nuntă în familie, ca să spun aşa. Eram doar cei din PSD, se căsătorea băiatul primarului din Comana cu fata primarului din Colibaşi. Eram afară, pe terasă. Marin Anton a venit singur, nu a venit cu soţia. A venit neinvitat. În loc să meargă la o masă, s-a învârtit prin jur, l-a căutat cu privirea pe Niculae Bădălău. S-a uitat prin sală şi a venit spre el. A început un schimb de replici, dar în afara acestor cuvinte mai tensionate, nu a fost niciun contact fizic, nici nu au fost mai aproape de doi-trei metri unul de altul. Au fost 200 de oameni de faţă. Nu e nimic adevărat din ce zice Anton", a scris Marian Mina pe pagina sa de Facebook.

Niculae Bădălău, preşedintele executiv al PSD, este acuzat de liberalul Anton Marin că l-ar fi lovit, sâmbătă seara, când cei doi ar fi participat la o nuntă. IPJ Giurgiu a deschis un dosar penal, cauza urmând a fi preluată de la Parchetul General.

Mireasa la nunta căreia a fost conflictul dintre Anton-Bădălău: Anton nu era pe lista de invitaţi

Roxana Enache, mireasa la nunta căreia a avut loc conflictul dintre social democratul Niculae Bădălău şi liberalul Anton Marin, spune că acesta din urmă nu se regăsea pe lista de invitaţi şi că nu ştie dacă a existat vreo bătaie între cei doi politicieni.

"Nu are nicio legătură nunta mea cu faptul că (n.r.: Anton Marin) e naşul surorii mele. Dacaă naşul vrea să îşi vadă finuţa, nu era momentul nunta mea. Atâta timp cât lista de invitaţi a fost făcută de mine, soţul meu, tatăl şi socrul meu, sora mea nu avea cum să îl invite. Domnul Anton nu s-a regăsit pe lista de invitaţi, cum nu s-a regăsit pe lista niciunui eveniment, la niciun fel de petrecere a familiei mele. Nu am văzut, nu am auzit, nu ştiu nimic. Am auzit doar că domnul Anton e pe terasă, mi-am văzut de treburile mele, nu vreau să îşi bată nimeni joc de nunta mea", a declarat, la Antena3, Roxana Enache, mireasa la nunta căreia a avut loc incidentul dintre Niculae Bădălău şi Marin Anton.

Niculae Bădălău, preşedintele executiv al PSD, este acuzat de liberalul Anton Marin că l-ar fi lovit, sâmbătă seara, la nunta dintre copiii primarilor din Colibaşi şi Comana, din judeţul Giurgi. IPJ Giurgiu a deschis un dosar penal, cauza urmând a fi preluată de la Parchetul General.

Pe de altă parte, Bădălău susţine că nu a fost chemat la audieri şi că între el şi liberalul Anton Marin nu a fost decât un schimb de replici.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici