Becali: PNG nu va merge spre USL, pentru că la stânga e diavolul

Liderul PNG, Gigi Becali, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că PNG nu va merge spre o alianţă cu USL, pentru că partidul său nu va fi niciodată de stângă, întrucât "stânga nu e crucea niciodată, în stânga este diavolul".

66 afișări
Imaginea articolului Becali: PNG nu va merge spre USL, pentru că la stânga e diavolul

Becali: PNG nu va merge spre USL, pentru că la stânga e diavolul (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Orice ar fi, nu voi fi spre stânga niciodată. Voi vedeţi un slogan al partidului, «În slujba crucii şi al neamului românesc». Vedeţi vreodată PSD în slujba crucii? Nu poate să fie în slujba crucii pentru că sunt de stânga. Stânga nu e crucea niciodată, în stânga este diavolul. Noi suntem numai în dreapta înspre Hristos", a spus liderul PNG.

În ceea ce priveşte o eventuală candidatură a sa la Primăria Generală a Capitalei, George Becali a replicat: "Mai e până atunci".

"Dacă partidul îmi va cere, dacă noua alianţă îmi va cere, mă voi sacrifica. Acum e mai greu să fii primar şi apoi preşedinte pentru că e diferenţă de un an jumătate", a conchis Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici