Berlusconi este aşteptat luni la Bucureşti, pentru discuţii cu Boc şi reuniune interguvernamentală

Prim-ministrul italian, Silvio Berlusconi, este aşteptat să vină la Bucureşti la începutul săptămânii viitoare, pentru discuţii cu premierul Emil Boc şi o reuniune interguvernamentală româno-italiană la care vor participa miniştri din cele două guverne, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

604 afișări
Imaginea articolului Berlusconi este aşteptat luni la Bucureşti, pentru discuţii cu Boc şi reuniune interguvernamentală

Berlusconi este aşteptat luni la Bucureşti, pentru discuţii cu Boc şi reuniune interguvernamentală (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Vizita premierului Berlusconi în România este programată pentru două zile, luni şi marţi", au arătat sursele citate.

Bogdan Aurescu şi Alfredo Mantica, secretari de stat în ministerele de Externe român şi italian, au anunţat în ianuarie că o nouă şedinţă de guvern româno-italiană va avea loc la Bucureşti, la începutul lunii mai.

O astfel de reuniune a fost organizată la Roma în octombrie 2008 şi condusă de Berlusconi împreună cu premierul Tăriceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici