Blaga: Cred în sinceritatea lui Predoiu şi în cea a răspunsului dat de acesta preşedintelui Băsescu

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, întrebat de acuzaţiile preşedintelui Traian Băsescu la adresa lui Cătălin Predoiu, că el crede în sinceritatea democrat-liberalului precum şi în cea a răspunsului acestuia către şeful statului.

253 afișări
Imaginea articolului Blaga: Cred în sinceritatea lui Predoiu şi în cea a răspunsului dat de acesta preşedintelui Băsescu

Blaga: Cred în sinceritatea lui Predoiu şi în cea a răspunsului dat de acesta preşedintelui Băsescu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebat în legătură cu afirmaţiile lui Traian Băsescu potrivit cărora Cătălin Predoiu i-ar fi solicitat lui Victor Ponta un post în Guvern, Blaga a spus: "Eu am urmărit cu atenţie declaraţiile domnului Predoiu şi cred în sinceritatea acestui răspuns, ca şi în el".

El a mai spus că răspunsul lui Cătălin Predoiu a fost "unul excelent".

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a precizat, la rândul său, în legătură cu acuzaţiile aduse la adresa sa de Traian Băsescu, că tot ce contează sunt faptele sale şi că munca sa este în rapoartele de ţară şi în Monitorul oficial.

"Am lămurit faptele şi cred că declaraţia premierului din luna mai 2013, de la o emisiune TV, a lămurit, de asemenea, împrejurările. Nu vreau să comentez mai mult. Toată declaraţia mea cuprinde următoarele idei: tot ce contează sunt faptele, munca mea e în rapoartele de ţară, munca mea e în Monitorul Oficial", a spus Predoiu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că l-a deranjat faptul că liderul PDL Cătălin Predoiu a "îndrăznit să îi dea lecţii publice", arătând că acesta a venit la el la birou să îl roage să rămână ministru în Cabinetul Ponta.

Liderul PDL Cătălin Predoiu a precizat, în replică la criticile lui Traian Băsescu la adresa sa, că nu a dat cu pumnul în masa nimănui, nu a stat la uşa nimănui, nu a cerut niciodată să rămână în Guvern, iar propunerile lui pentru şefia parchetelor au fost în interesul stabilităţii instituţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici