Blaga, de ziua preşedintelui: Să-i dea Dumnezeu sănătate lui Băsescu, că va fi bine şi pentru România, şi pentru ARD

Liderul PDL Vasile Blaga îi urează preşedintelui Traian Băsescu sănătate şi împlinirea dorinţelor şi spune că i-a trimis un buchet de flori.

332 afișări
Imaginea articolului Blaga, de ziua preşedintelui: Să-i dea Dumnezeu sănătate lui Băsescu, că va fi bine şi pentru România, şi pentru ARD

Blaga: Să-i dea Dumnezeu sănătate lui Băsescu, că va fi bine şi pentru România, şi pentru ARD (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"ÎI urez să-i dea Dumnezeu sănătate, să i se împlinească dorinţele, că va fi bine şi pentru România, şi pentru ARD. I-am trimis un buchet de flori", a afirmat Vasile Blaga, duminică, într-o conferinţă de presă.

La rândul său, preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, a spus că îi urează şefului statului "La mulţi ani!" şi sănătate. În opinia sa, contribuţia lui Traian Băsescu la ridicarea statului de drept şi la modernizarea României va fi recunoscută de toată lumea.

Traian Băsescu împlineşte duminică vârsta de 61 de ani.

 Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici