Blaga, întrebat când va ajunge PNL la guvernare: Sperăm ca anul acesta să se întâmple

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, joi, la Timişoara, că speră ca liberalii să ajungă la guvernare anul acesta, el susţinând că moţiunea de cenzură privind votul diasporei atinge mai multe puncte şi va fi votată de mai mulţi parlamentari, transmite corespondentul MEDIAFAX.

130 afișări
Imaginea articolului Blaga, întrebat când va ajunge PNL la guvernare: Sperăm ca anul acesta să se întâmple

Blaga, întrebat când va ajunge PNL la guvernare: Sperăm ca anul acesta să se întâmple

Vasile Blaga a fost întrebat, într-o conferinţă de presă, dacă la următoarea aniversare a primarului municipiului Timişoara, Nicolae Robu, respectiv de Sfântul Nicolae, PNL va ajunge la guvernare, el răspunzând că ”sunt şanse”.

”Sunt şanse ca la următoarea aniversare a domnului Robu să fim la guvernare. Propunem o moţiune de cenzură privind votul diasporei. Ea atinge mai multe puncte şi sigur va fi votată de mai mulţi parlamentari. Sunt şanse, dar nu dăm termene. Venim la guvernare când avem majoritate. Sperăm ca anul acesta să se întâmple”, a declarat Vasile Blaga.

Joi, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, care este şi copreşedintele PNL Timiş, şi-a aniversat ziua de naştere. El a împlinit 60 de ani.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a anunţat, sâmbătă, la Piteşti, în cadrul Consiliului Naţional al PNL, depunerea în Parlament, pe 5 iunie, a moţiunii de cenzură la adresa Guvernului, pe tema votului prin corespondenţă.

Alina Gorghiu a făcut anunţul în cadrul reuniunii Consiliului Naţional al partidului, de la Piteşti.

”E singurul lucru care ne mai lipsea. Avem premier, avem program de guvernare, ne mai trebuie moţiune de cenzură. Pe scurt, 5 iunie, tema este pe una pe care nu o putem refuza românilor din diaspora, votul prin corespondenţă”, a afirmat Alina Gorghiu, în aplauzele reprezentanţilor PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici