Blaga: Nici eu, nici partidul nu avem "nicio treabă" cu dosarul Microsoft

Preşedintele PDL Vasile Blaga a declarat vineri că nici el, nici partidul nu au "nicio treabă" cu dosarul Microsoft, precizând că nu-i este "teamă deloc" că va ajunge la DNA.

697 afișări
Imaginea articolului Blaga: Nici eu, nici partidul nu avem "nicio treabă" cu dosarul Microsoft

Vasile Blaga (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

El a subliniat că a discutat şi cu colegii din Colegiul Director al partidului faptul că niciodată în istoria PDL nu a fost condiţionată obţinerea unei funcţii publice de "cotizaţii la partid".

"Niciodată în istoria acestui partid nu a fost condiţionată obţinerea unei funcţii publice de cotizaţii la partid. Niciodată. Aici, în sală, majoritatea dintre membrii Colegiului Director au fost miniştri la un moment dat, niciunul dintre ei", a spus Blaga.

El a adăugat că nici el, nici partidul nu sunt implicaţi în dosarul Microsoft.

"Nu are nici partidul şi nici eu nu am nicio treabă cu dosarul Microsoft. Eu nu fac ce face doamna Udrea, nu acuz pe nimeni, acuzaţii vor aduce doar procurorii", a mai spus Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici