Blaga: Ponta e "disperat". Să demisioneze ca premierul Moldovei

Co-preşedintele PNL Vasile Blaga a spus vineri că România este în "plină criză", determinată de premierul Victor Ponta. care arată ca "un politician disperat" şi vrea să rămână "agăţat" de scaunul de la Palatul Victoria, îndemnându-l să-şi dea demisia, "ca premierul Moldovei".

415 afișări
Imaginea articolului Blaga: Ponta e "disperat". Să demisioneze ca premierul Moldovei

Blaga: Ponta e "disperat". Să demisioneze ca premierul Moldovei (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

"România este astăzi o ţară aflată în plină criză generată şi determinată de premierul a cărei legitimitate este pusă sub îndoială. Domnul prim-ministru sfidează pe toată lumea şi refuză să facă un gest normal în orice ţară democratică să-şi depună demisia. (...)Arată ca un politician disperat, vrea să rămână agăţat de scaunul de la Palatul Victoria", a spus Blaga.

El a arătat că premierul trebuia să-şi dea demisia încă după alegerile prezidenţiale, când a blocat votul cetăţenilor din diaspora.

"Nu s-a întâmplat aşa, premierul a declarat că a înţeles votul românilor, şi-a pus cenunşă în cap şi a spus că se face băiat bun. Dar odată ajuns la butoane a recidivat", a menţionat Blaga, adăugând că acum ţinta era să se treacă de data de 10 iunie şi să nu se mai poată organiza alegerile parţiale pentru primari şi preşedinţi de consilii judeţene.

"Votul in favoarea moţiunii devine o soluţie în intersul naţional. Învăţati de la premierul Moldovei, care a demisionat", a mai spus Blaga

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici