Blaga: Votăm "la vedere" în cazul Udrea. Ponta a fost avocatul familiei Cocoş

PNL va vota luni în Parlament "la vedere" toate cele trei cereri ale justiţiei în cazul Elenei Udrea, a declarat co-preşedintele PNL Vasile Blaga, arătând că liberalii vor face acest lucru "ca să nu fie surprize".

3476 afișări
Imaginea articolului Blaga: Votăm "la vedere" în cazul Udrea. Ponta a fost avocatul familiei Cocoş

Vasile Blaga (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

"Astăzi în Parlament, PNL va vota în toate cele trei cazuri, conform principiilor sale, adică noi nu votăm aici în funcţie de cum îi cheamă pe cei la care se referă justiţia şi vom vota cererile de fiecare dată ale Justiţiei. Vom vota la vedere, astfel încât să nu fie surprize din acest punct de vedere", a precizat Blaga într-o conferinţă de presă.

El a fost întrebat cum comentează acuzaţiile care i se aduc Elenei Udrea de către procurori, având în vedere că a fost coleg cu aceasta de partid o bună perioadă de timp şi dacă a avut suspiciuni faţă de Udrea.

"Eu nu am niciun fel de suspiciuni, pentru că nu am astfel de discuţii, nu ştiu de astfel de intervenţii. Nu am fost într-o relaţie foarte caldă cu doamna Udrea. Să-şi facă treaba justiţia! Dânsa să încerce să se apere", a răspuns Blaga.

Vasile Blaga l-a criticat pe premierul Victor Ponta pentru felul în care acesta o cataloghează în aceste zile pe Elena Udrea.

"Nu pot să nu văd modul în care se comportă premierul în acest zile, cât de jucăuş este, cum o cataloghează în fel şi chip pe o foarte bună prietenă a domniei-sale şi a familiei domniei-sale, pe doamna Elena Udrea, doar împreună s-au afişat de atâtea ori, uitând că nu noi am fost avocaţii familiei Cocoş ci dânsul a fost avocatul familiei Cocoş. Aşa, mai multă reţinere şi din partea domniei sale n-ar strica", a comentat Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici