Boagiu: Cred ca e nevoie de o remaniere guvernamentală

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a declarat joi la interviurile Gândul, referindu-se la o eventuală remaniere, că" totdeauna este nevoie de o rupere de ritm", dar că în acest moment "este important ca ritmul reformelor să fie continuat şi oamenii din guvern să fie determinaţi să meargă mai departe".

558 afișări
Imaginea articolului Boagiu: Cred ca e nevoie de o remaniere guvernamentală

Anca Boagiu (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Remanierea se face nu se vorbeşte. Când o faci, o faci", a spus Boagiu la interviurile "Gândul".

Ea a precizat că perioada aceasta nu este uşoară şi nu trebuie tratată cu superficialitate.

"Întotdeauna este nevoie de o rupere de ritm şi cred că este nevoie şi de o remaniere guvernamentală, nu exclud acest aspect, dar cred că ceea ce este foarte necesar în acest moment este ca ritmul reformelor să fie continuat şi oamenii din Guvern să fie determinaţi să meargă mai departe, pentru că nu este o perioadă uşoară, nu este o perioadă de tratat cu superficialitate şi cred că e o perioadă de responsabilitate maximă vis-a-vis de România", a spus Anca Boagiu.

Boagiu a recunoscut că subiectul remanierii guvernamentale nu s-a discutat în conducerea partidului, dar când se va decide acest lucru, se va face.

Întrebată dacă şi cuvântul preşedintelui Traian Băsescu contează în problema remanierii, Boagiu a precizat:

"Nu ştiu ce să vă spun despre ceilalţi colegi ai mei. Pentru mine, da, contează şi cuvântul preşedintelui Traian Băsescu, a contat dintotdeauna, nu am ascuns niciodată faptul că am avut încredere şi în calităţile profesionale, mult criticate, dar să le critice cine nu înţelege ce ştie să facă. L-am urmat la Ministerul Transporturilor şi ştiu ce sistem a lăsat aici, dar şi în flerul politic pe care îl are şi ar fi culmea să nu ţinem cont de opinia preşedintelui, care ne-a fost întotdeauna un partener inclusiv în această perioadă de reformă în care a stat alături de Guvern în tot ceea ce a însemnat şi şi-a asumat alături de Guvern tot ce a însemnat măsuri pentru ţinerea României cu fruntea sus în această perioadă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici