Boagiu: Răspundem invitaţiei lui Geoană, deşi el acţionează la comanda PSD

Vicepreşedintele Senatului, Anca Boagiu, a declarat, vineri, că reprezentanţii PDL vor răspunde invitaţiei lui Mircea Geoană legată de întâlnirea de sâmbătă, dar a menţionat că acesta acţionează la comanda PSD, punând în pericol acordarea tranşei de împrumut de la FMI.

21 afișări
Imaginea articolului Boagiu: Răspundem invitaţiei lui Geoană, deşi el acţionează la comanda PSD

Boagiu: Răspundem invitaţiei lui Geoană, deşi el acţionează la comanda PSD (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Boagiu a spus, la Senat, că Geoană a refuzat "nepoliticos" invitaţia pentru întâlnirea de vineri, cerută de ea, şi a decis să organizeze o altă întâlnire, sâmbătă.

Vicepreşedintele Senatului a spus că PDL va merge la această întâlnire, menţioând totuşi că a aflat de invitaţie din presă.

Boagiu a mai spus că PDL merge la întâlnirea cu Geoană pentru a-i explica acestuia că acţionează la comanda PSD, fără să ţină cont de Constituţie şi de decizii ale Curţii Constituţîionale, şi că pune în pericol acrordarea tranşei de împrumut de la FMI.

"Vom participa la întâlnire, dar îi atrag atenţia domnului Geoană că acţionează ca un membru de partid, membru PSD, nu ca membru al Senatului şi se face responsabil de decredibilizarea României în condiţiile în care termenele constituţionale au expirat, iar mâine (sâmbătă, n.r.) ar trebui să votăm moţiunea. (...) Vom fi mâine prezenţi, dar pentru a-i explica încă o dată că decredibilizează România, încă o dată pune în pericol eliberarea tranşei de la FMI" a declarat Boagiu.

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, invită conducerea Senatului, sâmbătă, la ora 12.00, la o "discuţie lămuritoare privind dezbaterea moţiunii de cenzură", în care să fie identificate "soluţiile optime pentru acest moment politic extrem de important".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici