Boagiu: Remanierea se face, nu se discută. E apanajul premierului, care se consultă cu preşedintele

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, crede că remanierea de care se vorbeşte în ultima perioadă nu ar trebui să reprezinte un subiect atât de disputat, în condiţiile în care, în opinia sa, schimbarea unor miniştri este apanajul primului-ministru, în urma consultărilor cu preşedintele ţării.

324 afișări
Imaginea articolului Boagiu: Remanierea se face, nu se discută. E apanajul premierului, care se consultă cu preşedintele

Anca Boagiu (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Ministrul Anca Boagiu a declarat, sâmbătă, la Vaslui, că remanierea se face atunci când este nevoie, refuzând să dea vreun răspuns legat de o eventuală schimbare a sa din funcţie în cazul unei remanieri guvernamentale.

"Dintotdeauna, remanierea se face, şi nu discută. Este apanajul primului-ministru. Se consultă cu preşedintele, se ia decizia şi apoi se pune în aplicare. Nu o să mai comentez prea mult pentru că răspunsul dat la această întrebare din manual de comportamentul politic a fost răstălmăcit şi a ieşit altceva faţă de ce am spus eu. Aşadar, când este nevoie, remanierea se face, se întâmplă, iar a doua zi se anunţă", a declarat Anca Boagiu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la TVR 1, răspunzând unei întrebări, că rămâne de văzut ce se va întâmpla cu remanierea, menţionând că premierul se va pronunţa, fiind mandatat deja de partid să analizeze problema, şeful statului adăugând: "Să treacă Fondul".

Ministrul Anca Boagiu a fost prezentă, sâmbătă, în judeţul Vaslui, pentru a vedea care este stadiul lucrărilor de reabilitare a drumului naţional DN 24, de la limita judeţului Galaţi şi până la ieşirea din ţară, respectiv Vama Albiţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici