Boc: Anul 2011 va fi un an în care partea plină a paharului se va vedea tot mai mult

Premierul Emil Boc a declarat, miercuri, la Sibiu, că "anul 2011 va fi un an în care tot mai mult partea plină a paharului se va vedea", întrucât România va intra pe creştere economică, condiţia fiind să se continue reformele începute.

23 afișări
Imaginea articolului Boc: Anul 2011 va fi un an în care partea plină a paharului se va vedea tot mai mult

Boc: Anul 2011 va fi un an în care partea plină a paharului se va vedea tot mai mult (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Anul 2011 va fi un an în care tot mai mult partea plină a paharului se va vedea, având în vedere că vom merge pe creştere economică, iar de acolo drumul spre a avea mai multă prosperitate este deschis", a spus Boc.

Premierul a afirmat însă că este important să fie continuate reformele începute.

"Asta se va întâmpla cu condiţia să nu facem paşi înapoi pe drumul pe care am pornit. Orice pas înapoi ne-ar costa aceste mici progrese pe care le-am făcut şi ar întoarce România în subdezvoltare economică", a spus Boc.

Premierul Emil Boc s-a aflat, miercuri, la Sibiu, unde a inaugurat centura ocolitoare a municipiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici