Boc: Deputatul Mircia Giurgiu va fi exclus din PDL

Liderul PDL, premierul Emil Boc a anunţat că deputatul PDL Mircia Giurgiu va fi exclus din partid pentru că a votat pentru moţiunea de cenzură a opoziţiei, spunând că nu mai este "cale de întors" atunci când regula nu este respectată.

56 afișări
Imaginea articolului Boc: Deputatul Mircia Giurgiu va fi exclus din PDL

Boc: Deputatul Mircia Giurgiu va fi exclus din PDL

"Un singur deputat PDL a votat pentru moţiunea de cenzură şi domnul deputat Mircea Giurgiu va fi exclus din partid. Nu mai există cale de întors când regula nu este respectată. Cu orice preţ nu ne vom agăţa de un vot, ci vom impune disciplina riguroasă, şi va fi exclus din partid la prima şedinţă a Biroului Permanent", a spus Boc.

Deputatul PDL Mircia Giurgiu a declarat anterior că a votat pentru moţiunea de cenzură a opoziţiei, deoarece considera că trebuie discutat în Parlament Codul Muncii şi a precizat că ar putea fi exclus din PDL pentru aceasta.

"Am fost de părere că ar trebui discutat în Parlament Codul Muncii, să putem depune amendamente şi să iasă un Cod al Muncii care să fie bun pentru toţi cărora i se adresează", a spus Mircia Giurgiu.

El a precizat că a votat cu bilele la vedere.

Întrebat dacă ar putea fi sancţionat pentru votul dat la moţiunea de cenzură, Mircia Giurgiu a arătat că ar putea fi chiar exclus din partid.

"Chiar exclus. Voi activa ca deputat independent", a adăugat Mircia Giurgiu.

Moţiunea de cenzură a fost respinsă, din cele 218 voturi exprimate, 216 fiind valabil exprimate - 212 "pentru" şi patru "împotriva" demersului opoziţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici