Boc: Încheierea acordului PSD-PNL, paşaportul lui Traian Băsescu pentru al doilea mandat

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, miercuri, că încheierea acordului politic între PSD şi PNL reprezintă paşaportul lui Traian Băsescu pentru al doilea mandat la Cotroceni, fiind un acord pentru tranzacţionarea voturilor românilor, cu unicul scop al bunurilor ţării care au rămas de privatizat.

19 afișări
Imaginea articolului Boc: Încheierea acordului PSD-PNL, paşaportul lui Traian Băsescu pentru al doilea mandat

Boc: Încheierea acordului PSD-PNL, paşaportul lui Traian Băsescu pentru al doilea mandat (Imagine: Mediafax Foto)

Boc a precizat că românii nu pot fi păcăliţi de PSD şi PNL şi îşi dau seama că acest acord este în fapt un "contract de tranzacţionare a votului de la stânga la dreapta şi de la dreapta la stânga, cu unicul scop reprezentând bunurile care au rămas de privatizat".

El a spus că prin acest acord s-a semnat certificatul de deces al cotei unice şi că PSD şi PNL doresc să mărească taxele pentru a-şi păstra privilegiile, pensiile parlamentarilor şi pentru a păstra Parlamentul bicameral, fără reducerea numărului parlamentarilor.

Boc a adăugat că în tot acest acord nu se găseşte nicio măsură de bun simţ şi că PDL va reuşi în 6 decembrie să-şi impună candidatul, "care se luptă pentrtu 22 milioane de români şi care să împiedice jocurile murdare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici