Boc o propune pe Sulfina Barbu la Ministerul Muncii. În PDL se aşteaptă concluzia - surse

Premierul Emil Boc a mers, vineri dimineaţă, la Cotroceni, cu propunerea ca Sulfina Barbu să preia portofoliul Muncii, liderii PDL aşteptând concluzia întâlnirii primului-ministru cu preşedintele Traian Băsescu, iar anunţul oficial ar urma să fie făcut în jurul orei 13.00.

1250 afișări
Imaginea articolului Boc o propune pe Sulfina Barbu la Ministerul Muncii. În PDL se aşteaptă concluzia - surse

Boc o propune pe Sulfina Barbu la Ministerul Muncii. În PDL se aşteaptă concluzia - surse

Sulfina Barbu se regăsea pe lista scurtă de nominalizări pentru Ministerul Muncii, alături de Marian Preda, Raluca Turcan, Claudia Boghicevici.

Vineri dimineaţă, premierul Emil Boc s-a aflat la Cotroceni pentru discuţia finală cu Traian Băsescu pe tema nominalizării la Muncă.

Surse din partid au declarat, pentru MEDIAFAX, că Boc a mers cu propunerea ca Sulfina Barbu, ministru al Mediului în Guvernul Tăriceanu până la plecarea PD din Executiv, să preia portofoliul Muncii.

Conform surselor citate, în PDL se aşteaptă concluzia întâlnirii de la Cotroceni, care va fi urmată de anunţul oficial al premierului.

Premierul Emil Boc a declarat, joi, că lista cu propunerile pentru noul ministru al Muncii s-a scurtat şi că urmează să o discute cu colegii săi.

"Am o listă scurtă pe care o voi discuta cu colegii mei şi pe care o voi pune de acord cu preşedintele", a spus Boc.

De altfel, preşedintele Traian Băsescu a mai avut o discuţie cu premierul Emil Boc pe tema nominalizării la Muncă, şeful statului anunţând deja că cel mai târziu vineri ministerul va avea titular.

Totodată, prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, miercuri, că până vineri va fi numit noul ministru al Muncii, arătând că acesta va fi un ministru cu orientare de dreapta care face politica PDL şi va pune în aplicare reformele din acest domeniu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici