Boc: Obiectivul nostru este ca PDL să obţină 25 la sută la alegerile locale la nivel naţional

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, vineri, la Cluj, că obiectivul partidului pentru alegerile locale este să obţină 25 la sută din voturi la nivel naţional, ca primă etapă pentru continuarea guvernării după 2012.

374 afișări
Imaginea articolului Boc: Obiectivul nostru este ca PDL să obţină 25 la sută la alegerile locale la nivel naţional

Boc: Obiectivul nostru este ca PDL să obţină 25 la sută la alegerile locale la nivel naţional (Imagine: Cristi Vatavu/Mediafax Foto)

Emil Boc a declarat, după o întâlnire cu reprezentanţii Biroului Permanent Judeţean al PDL Cluj, că membrii partidului au sarcini şi responsabilităţi în perioada următoare pentru atingerea acestui obiectiv.

"Am discutat şi probleme care ţin de pregătirea partidului pentru alegeri, le-am dat câteva date naţionale cu privire la ceea ce înseamnă campania partidului. Obiectivul nostru este ca PDL să obţină 25 la sută la alegerile locale ca primă etapă pentru continuarea guvernării după 2012. Şi de aici înainte fiecare cu sarcini şi responsabilităţi pentru punerea în aplicare a acestui obiectiv pe care l-am stabilit", a spus Boc.

Preşedintele PDL, Emil Boc, a participat, vineri, la Cluj-Napoca, la şedinţa Biroului Permanent Judeţean al PDL Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici