Boc: PDL şi Guvernul pe care îl conduc au salvat România de la colaps

Preşedintele PDL, premierul Emil Boc, a declarat, sâmbătă, că PDL şi Guvernul pe care îl conduce au salvat România de la colaps, oprind consecinţele măsurilor luate de cabinetul condus, până în 2008, de Călin Popescu Tăriceanu.

35 afișări
Imaginea articolului Boc: PDL şi Guvernul pe care îl conduc au salvat România de la colaps

Boc: PDL şi Guvernul pe care îl conduc au salvat România de la colaps (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

El a făcut aceste declaraţii la reuniunea Consiliului de coordonare al PDL Ilfov, eveniment la care urmează să fie aleasă conducerea organizaţiei.

Boc a spus că partidul şi cabinetul pe care le conduce au scos România din colaps şi au consolidat economia, existând acum perspective de creştere economică.

El a menţionat că acest lucru a fost posibil prin stoparea măsurilor luate de fostul premier Călin Popescu Tăriceanu.

PDL Ilfov îşi alege, sâmbătă, conducerea, singurul candidat la şefia organizaţiei fiind Cristache Rădulescu, actualul deţinător al funcţiei de preşedinte, evenimentul având loc în prezenţa preşedintelui partidului, Emil Boc, şi a preşedintelui organizaţiei Bucureşti, Elena Udrea.

Numirea unui prefect de Ilfov din partea ministrului independent Gabriel Oprea a provocat, la începutul anului, nemulţumirea organizaţiei. Existau atunci informaţii potrivit cărora primarii şi parlamentarii PDL de Ilfov ar fi semnat o scrisoare în care ameninţau că demisionează în bloc în cazul numirii unui apropiat de-al lui Oprea în scaunul de prefect.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici