Boc se întâlneşte miercuri la Parlament cu grupurile PDL pentru a prezenta evaluarea miniştrilor

BPN al PDL a decis luni ca grupurile parlamentare ale partidului să se întâlnească miercuri după-amiază la Parlament cu conducerea partidului, unde premierul va prezenta o evaluare a activităţii Guvernului şi a miniştrilor.

26 afișări
Imaginea articolului Boc se întâlneşte miercuri la Parlament cu grupurile PDL pentru a prezenta evaluarea miniştrilor

Boc se întâlneşte miercuri la Parlament cu grupurile PDL pentru a prezenta evaluarea miniştrilor (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur a făcut acest anunţ după şedinţa BPN a PDL, arătând că primul ministru va face prezentarea în faţa grupurilor parlamentare.

El a ţinut să precizeze că remanierea guvernamentală este atributul premierului, după ce acesta se va consulta cu preşedintele Traian Băsescu.

Întrebat dacă va fi o evaluare a tuturor miniştrilor, Flutur a precizat că PDL îşi face propriile analize în interiorul partidului său, iar miniştrii care provin din alte partide vor fi evaluaţi de primul ministru în cadrul coaliţiei.

Întrebat dacă preşedintele Traian Băsescu va participa la întâlnirea conducerii PDL cu grupurile parlamentare Ghreorghe Flutur a spus că şeful statului "este binevenit întotdeauna".

"Este binevenit întotdeauna Traian Băsescu, cu care PDL are un parteneriat continuu. Şeful statului provine din rândurile noastre şi am avut întotdeauna un parteneriat continuu. Este o problemă care se va discuta, dar este bine venit", a spus Gheroghe Flutur.

Preşedintele Traian Băsescu declara, pe 4 august, la TVR, că pe 1 septembrie se va face o analiză a Guvernului, cu "grupuri parlamentare". Întrebat dacă are încredere în faptul că actualul Guvern va duce la capăt reformele, Băsescu a răspuns: "Pe 1 septembrie voi avea o analiză cu Guvernul. Şi am promis-o partidului de guvernământ, aşa că o voi face".

"Pe 1 septembrie mă voi ţine de cuvânt şi va fi analiza pe care o facem grupuri parlamentare cu Guvernul, pentru că, până la urmă, un Guvern stă dacă este susţinut de parlamentari", spunea Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici