Viorel Cataramă cere demisia lui Ludovic Orban: După un şir de gafe, PNL este într-o situaţie limită

Liberalul Viorel Cataramă cere demisia liderului PNL Ludovic Orban, acuzându-l că a dus partidul într-o situaţie limită. Cererea vine în contextul informaţiilor potrivit cărora Tudor Chirilă este preferat de unii liberali pentru Primăria Capitalei, artistul negând şi catalogând PNL un "partid toxic"

5034 afișări
Imaginea articolului Viorel Cataramă cere demisia lui Ludovic Orban: După un şir de gafe, PNL este într-o situaţie limită

BREAKING: Viorel Cataramă cere demisia lui Ludovic Orban: După un şir de gafe, PNL este într-o situaţie limită

"După un şir de gafe incredibile, de neînteles, făcute de Ludovic Orban, partidul a ajuns într-o situaţie limită! Lideri importanţi au luat deja atitudine, multi alţii, chiar dacă nu s-au manifestat public sunt profund nemultumiti, chiar indignaţi! Ultima informaţie lansată în spaţiul public- Tudor Chirilă candidat al PNL la Primăriei Bucureşti, dar mai ales reacţia acestuia- denotă o degringoladă care trebuie oprită urgent!Rezultatele ultimelor sondaje de opinie arată că noi, ca partid, suntem pe o direcţie greşită; opinia publică a sancţionat limbajul duplicitar, lipsa programului şi atitudinea defetistă!" a declarat Viorel Cataramă, prim-vicepreşedintele PNL Sector 2, pentru MEDIAFAX.

Cataramă cere demisia liderului PNL sau demiterea acestuia de către partid.

"PNL este un partid mare, cu un uriaş potenţial. Poate învinge PSD prin confruntare directă cu arme ale democraţiei! Este momentul ca Ludovic Orban să demisioneze, în caz contrar este de datoria partidului să-l demită. Electoratul liberal, de dreapta, a fost de prea multe ori dezamăgit, nu avem dreptul sa ratăm şi ultima ocazie pe care o avem!", a mai afirmat Cataramă.

Acuzaţiile prim-vicepreşedintelui PNL Sector 2 vin după ce în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora lideri liberali ar fi discutat cu oameni din afara partidului pentru a candida la funcţia de primar general al Bucureştiului. Conform Realitatea TV, Tudor Chirilă este favoritul liberalilor.

Artistul a negat însă orice fel de negociere, acuzând PNL că este o formaţiune la fel de toxică precum PSD sau ALDE.

"Nu au existat şi nu vor exista discuţii cu PNL pe care îl consider un partid la fel de toxic ca PSD şi ALDE, pentru nicio funcţie publică sau candidatură. Nu sunt interesat de nicio formă de colaborare cu mafia politică din România reprezentată de aceste trei mari partide şi micii lor sateliţi", a afirmat Tudor Chirilă, pentru Realitatea TV.

Nu este pentru prima dată când Viorel Cataramă reacţionează public împotriva măsurilor luate de conducerea partidului. În luna ianuarie, după negocierile de la Cotroceni pentru desemnarea premierului, Cataramă a criticat faptul că PNL nu a mers cu o propunere pentru funcţia de premier şi nici nu a discutat cu partidele din Opoziţie pentru un candidat comun.

În data de 9 mai, Biroul Politic al PNl Sector 2 a decis susţinerea lui Viorel Cataramă în cursa pentru Primăria Generală a Capitalei. Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi a anunţat însă că trebuie văzute care vor fi toate opţiunile din partid şi făcută apoi o evaluare în baza unor criterii obiective.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici