Bujor (PSD): Societatea la care face referire ANI avea activitatea suspendată

Senatorul PSD Dumitru Marcel Bujor a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că firma SC Crismarob SRL a avut activitatea suspendată din luna februarie 2012 şi că şi-a declinat calitatea de administrator al altor două firme în momentul în care a obţinut mandatul de parlamentar.

151 afișări
Imaginea articolului Bujor (PSD): Societatea la care face referire ANI avea activitatea suspendată

Dumitru Marcel Bujor (Imagine: cdep.ro)

Bujor a precizat că, în aceste condiţii, consideră că, în ceea ce îl priveşte, constatarea ANI nu este întemeiată. "Dacă este vorba de SC Crismarob SRL - eu până pe 19 decembrie 2012, când am devenit senator, am fost administrator la trei firme şi am ieşit din două firme iar SC Crismarob SRL, despre care este vorba - era suspendată din februarie 2012. Societatea era suspendată, nu a funcţionat, era şi la Registrul Comerţului înregsitrată ca suspendată", a precizat Bujor.

El a menţionat că a primit între timp o atenţionare de la ANI şi le-a comunicat faptul că SC Crismarob SRL avea activitatea suspendată la momentul câd a devenit senator.

"Eram eu cu soţia acolo, am ieşit de acolo, a rămas soţia, dar societatea, care era un chioşculeţ, era suspendată trei ani. ANI nu are dreptate, firma fiind înregistrată ca suspendată, nu ştiu dacă era cazul să se declară incompatibilitatea", a spus Bujor.

ANI a emis, miercuri, un comunicat în care precizează că senatorul PSD Dumitru Marcel Bujor se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 20 decembrie 2012 întrucât deţine, simultan, funcţia de senator şi calitatea de administrator la SC Crismarob SRL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici