Câmpanu: Plec din UNPR şi votez moţiunea de cenzură

Vicepreşedintele UNPR Liviu Câmpanu a anunţat, marţi, că va pleca din formaţiune şi va vota, miercuri, moţiunea de cenzură a opoziţiei.

12 afișări
Imaginea articolului Câmpanu: Plec din UNPR şi votez moţiunea de cenzură

Câmpanu: Plec din UNPR şi votez moţiunea de cenzură (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Câmpanu a precizat, într-o emisiune televizată, că nu a purtat negocieri cu reprezentanţi ai partidelor politice.

El a menţionat că va rămâne independent.

Răspunzând unei întrebări, el a spus că este posbil ca şi "alţii" să îl urmeze.

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, referindu-se la anunţul lui Câmpanu, că opoziţia mai are nevoie de trei voturi pentru moţiunea de cenzură.

Moţiunea de cenzură iniţiată de opoziţie va fi dezbătută şi votată miercuri, cu începere de la ora 11.00. Votul va fi secret cu bile. Pentru adoptarea moţiunii de cenzură sunt necesare 236 de voturi favorabile, număr mai mare decât cel al parlamentarilor din partidele de opoziţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici