Candidatura lui Piedone, respinsă definitiv de instanţă

Tribunalul Bucureşti a respins definitiv, joi, candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Sectorului 4. Candidatura lui Piedone a mai fost respinsă în trei rânduri, a treia oară chiar astăzi, de către magistraţii Judecătoriei Sectorului 4.

4347 afișări
Imaginea articolului Candidatura lui Piedone, respinsă definitiv de instanţă

Candidatura lui Piedone, respinsă definitiv de instanţă

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au decis, joi seara, să respingă definitiv candidatura lui Piedone la Primăria Sectorului 4.

Aceeaşi decizie a fost luată şi în primă instanţă, la Judecătoria Sectorului 4, magistraţii precizând că propunerea de candidatură trebuia să fie semnată şi să provină de la conducerea organizaţiei municipiului Bucureşti a partidului.

"Întrucât intimatul a candidat la funcţia de primar al sectorului 4 din municipiul Bucureşti, municipiu care nu face parte din niciun judeţ, neexistând o organizaţie judeţeană a partidului, instanţa reţine că propunerea de candidatură trebuia să fie semnată şi să provină de la conducerea organizaţiei municipiului Bucureşti, cum de altfel este reglementat şi în Statutul Partidului Puterii Umaniste. Analizând dosarul de candidatură depus de intimat reiese că propunerea de candidatură a fost formulată de Preşedintele Filialei Sector 4 Bucureşti al partidului Puterii Umaniste şi nu de către Filiala Municipiului Bucureşti", au explicat magistraţii.

Piedone este urmărit penal după tragedia din Colectiv. De altfel, el a demisionat în noiembrie 2015 din funcţia de primar al Sectorului 4, pe fondul protestelor declanşate de tragedie, şi susţinea la acea vreme că se retrage din viaţa politică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici