Care sunt miniştrii preferaţi ai lui Traian Băsescu

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la 10 TV, că Elena Udrea, Anca Boagiu, Cătălin Predoiu şi Daniel Funeriu sunt miniştrii săi preferaţi, adăugând că l-a apreciat foarte mult şi de Ioan Botiş ca ministru, în ciuda modului în care acesta a plecat din Guvern.

1031 afișări
Imaginea articolului Care sunt miniştrii preferaţi ai lui Traian Băsescu

Care sunt miniştrii preferaţi ai lui Traian Băsescu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Întrebat care este ministrul său preferat din actualul Cabinet, Băsescu a răspuns râzând: "Dacă aş spune că nu e Elena Udrea, nu m-aţi crede, aşa că încep cu Elena Udrea".

El a menţionat-o, în acest context, şi pe Anca Boagiu. "Îmi place Anca Boagiu, că a pus piciorul în prag la Ministerul Transporturilor. Îmi place ministrul Justiţiei, e un om cu calm, care a reuşit în tot viesparul ăsta din Justiţie să se mişte cumva, să găsească nişte soluţii. Foarte mult îmi place ministrul Educaţiei, care a ţinut foarte mult de lege. El a fost în Comisia prezidenţială de elaborare a Raportului pe Educaţie, a lucrat la Preşedinţie, la proiectul Legii educaţiei şi, pe urmă, când a fost lucrat la Guvern proiectul legii, l-a susţinut cu onestitate formidabilă şi acum implementează legea, ceea ce e mare lucru", a continuat şeful statului.

El a adăugat că aceştia sunt "câţiva miniştri care sunt în regulă".

"Probabil mai sunt, dar nu mă puneţi să-i spun pe toţi. A, să nu uit să spun, mi-a plăcut Botiş ca ministru. Nu mi-a plăcut motivul pentru care a trebuit să plece din Guvern, dar a fost un ministru al muncii care a înţeles foarte bine. Avea lucrul ăsta în cap şi aveam un dialog foarte bun cu el", a spus şeful statului la postul 10TV.

Despre Sebastian Lăzăroiu, Băsescu s-a arătat convins că se va ocupa de legile care mai trebuie implementate în domeniu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici