Ce propunere de premier de la PNL ar accepta Dan Barna. Răspunsul dat de liderul USR PLUS

Copreşedintele USR PLUS Dan Barna spune că moţiunea de cezură va fi îndreptată împotriva premierului Florin Cîţu şi afirmă că în PNL sunt foarte multe soluţii viabile pentru funcţia de prim-ministru: „Un om ca Ilie Bolojan va avea toată susţinerea USR PLUS”.

20292 afișări
Imaginea articolului Ce propunere de premier de la PNL ar accepta Dan Barna. Răspunsul dat de liderul USR PLUS

Ce propunere de premier ar PNL ar accepta Dan Barna. Răspunsul dat de liderul USR PLUS

”În PNL sunt foarte multe soluţii foarte viabile pentru premier. Un om ca Ilie Bolojan va avea toată susţinerea USR PLUS şi sunt convins că vom putea avea acel guvern stabil din punct de vedere al deciziilor mature”, spune la Digi 24 Dan Barna.

Copreşedintele USR PLUS susţine că moţiunea de cenzură pe care o vor depune alături de parlamentarii AUR nu este îndreptată împotriva Guvernului, ci a premierului Florin Cîţu şi precizează că miniştrii formaţiunii nu-şi vor da demisia din Executiv înaintea de a fi votată în Parlament.

Reprezentanţii USR PLUS au anunţat că îi retrag sprijinul politic premierului Florin Cîţu şi că vor susţine o moţiune de cenzură împotriva acestuia. Deciziile au fost luate în noaptea de miercuri spre joi, în cadrul şedinţei Biroului Naţional al formaţiunii politice. Biroul Naţional USR PLUS a mai decis convocarea Comitetului Politic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici