Ciolacu a discutat cu Arafat despre noua lege privind carantina şi izolarea: „Va fi o lege coerentă şi eficientă”/ Votul întârzie

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit, joi dimineaţă, la Parlament, cu Raed Arafat şi mai mulţi colegi jurişti pentru a găsi „cele mai bune formulări” la noua lege privind carantina şi izolarea „care chiar să-i protejeze pe români în faţa pandemiei, nu să acopere abuzurile”. Din cauza amendamentelor şi observaţiilor aşteptate, proiectul intră la vot în Camera Deputaţilor cu întârziere, după ora 20.00.

3567 afișări
Imaginea articolului Ciolacu a discutat cu Arafat despre noua lege privind carantina şi izolarea: „Va fi o lege coerentă şi eficientă”/ Votul întârzie

Ciolacu a discutat cu Arafat despre noua lege privind carantina şi izolarea: „Va fi o lege coerentă şi eficientă”

„Cu ajutorul specialiştilor şi al societăţii civile, am construit o lege a carantinei care chiar să-i protejeze pe români în faţa pandemiei, nu să acopere abuzurile! Dimineaţă, am avut o întâlnire la Parlament cu dl Raed Arafat şi mai mulţi colegi jurişti pentru a găsi cele mai bune formulări la noua lege privind carantina şi izolarea. Asta fiindcă Guvernul PNL elaborează şi ne trimite în Parlament doar catastrofe pe care trebuie să le reparăm în regim de urgenţă”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

El a mai afirmat că miercuri i-a chemat la dezbatere pe experţii societăţii civile, care i-au ajutat pe parlamentari să elimine „aberaţiile liberale” ce atentau la drepturile şi libertăţile românilor.

„Azi, după discuţia foarte aplicată cu dl Arafat, avem garanţia că putem da votul final pe o lege coerentă şi eficientă”, a conchis liderul interimar al PSD.

Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor, în care trebuia să se dezbată proiectul de lege privind carantina şi izolarea urma să aibă loc joi, începând cu ora 13.00, însă a fost amânată deoarece Comisia juridică, care urmează să aprobe raportul, se va întruni după ora 16.00. Plenul se va reuni după ora 20.00.

Totodată, Preşedinţia a anunţat că preşedintele Klaus Iohannis va susţine o declaraţie de presă joi, în ziua dezbaterilor, de la ora 13.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
arafat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici