Cioloş şi Creţu - nominalizările pe care le-ar fi trimis Guvenul pentru funcţia de comisar - surse

Dacian Cioloş şi Corina Creţu ar fi cele două nominalizări pentru funcţia de comisar european pe care Guvernul le-ar fi trimis la Bruxelles, au precizat surse oficiale pentru MEDIAFAX.

374 afișări
Imaginea articolului Cioloş şi Creţu - nominalizările pe care le-ar fi trimis Guvenul pentru funcţia de comisar - surse

Dacian Cioloş (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Nominalizările ar fi fost transmise la sfârşitul lunii iulie.

Preşedintele Traian Băsescu a spus, sâmbătă, într-o declaraţie de presă susţinută înainte de plecarea către Bruxelles, unde participă la reuniunea Consiliului European, că, "spre surprinderea" sa, a aflat că România a transmis două nominalizări pentru funcţia de comisar european, fapt despre care ştie de la Bruxelles.

Traian Băsescu a fost întrebat despre a doua nominalizare făcută de Guvern pentru postul de comisar european, însă nu a precizat despre cine este vorba. "Eu ştiu că sunt două nominalizări, dar nu ştiu care", a răspuns şeful statului la întrebarea jurnaliştilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici