Cîţu, aroganţă la adresa lui Orban. „A ales un mod foarte urât de a ieşi din politică”

Premierul Florin Cîţu îl atacă dur, joi seara, pe preşedintele PNL, Ludovic Orban, şi spune că acesta „a ales un mod foarte urât de a ieşi din politică”. Cîţu spune că a convins 36 de filiale să îl voteze pe el preşedinte, ultima înscrisă pe listă fiind PNL Arad, filială condusă de Gheorghe Falcă.

1530 afișări
Imaginea articolului Cîţu, aroganţă la adresa lui Orban. „A ales un mod foarte urât de a ieşi din politică”

Cîţu, aroganţă la adresa lui Orban. „A ales un mod foarte urât de a ieşi din politică”

Întrebat, joi seara, la TVR 1, despre declaraţiile lui Ludovic Orban din ultima perioadă, Florin Cîţu a spus că nu vrea să le comenteze.

„Eu spun doar un singur lucru: m-am uitat în ultima perioadă la aceste declaraţii şi cred că domnul Orban a ales un mod foarte urât să iasă din politică. În rest, eu nu aş vrea să mai comentez declaraţiile sale”, a spus Cîţu.

Cîţu a recunoscut că se gândea de mult să candideze la funcţia de preşedinte al PNL.

„Lucrurile cred că s-au întâmplat natural în momentul în care am intrat în politică. Cred că tot parcursul meu politic m-a dus în această direcţie. M-am luptat cu PSD cred că din primul moment şi am păstrat PSD inamicul numărul 1. Niciodată nu am atacat PNL, niciodată nu am atacat un coleg din PNL, nu atac niciun coleg din coaliţie. Inamicul meu este PSD”, a mai spus Cîţu.

Premierul a mai spus că deşi când a anunţat că va candida pentru preşedinţia PNL avea doar câţiva oameni în jurul său, astăzi are 36, una anunţând chiar joi seara decizia.

„Arad, pe domnul Falcă”, a spus Cîţu, întrebat ce organizaţie s-a mai înscris pentru a-l susţine.

Congresul PNL, în care se va alege preşedintele PNL, are loc în 25 septembrie. Candidează premierul Florin Cîţu şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, ultimul fiind preşedintele PNL în funcţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cîţu,
orban,
atac,
pnl,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici