Cîţu îl contrazice pe Ciolacu şi face marele anunţ: Ordonanţa pentru compensarea facturilor va fi adoptată marţi

Liderul PNL, Florin Cîţu, îl contrazice pe preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, şi anunţă că Guvernul va aproba marţi Ordonanţa pentru compensarea facturilor la gaze naturale şi energie electrică.

9630 afișări
Imaginea articolului Cîţu îl contrazice pe Ciolacu şi face marele anunţ: Ordonanţa pentru compensarea facturilor va fi adoptată marţi

Cîţu îl contrazice pe Ciolacu şi face marele anunţ: Ordonanţa pentru compensarea facturilor va fi adoptată marţi

„Este o discuţie despre ce se întâmplă după ce expiră (OUG pentru plafonarea şi compensarea facturilor la energie electrică şi gaze naturale - n.r.), dacă mergem cu reglementare pentru şase luni sau pentru un an de zile, variante care trebuie discutate cu Comisia Europeană... Şi atunci am propus să extindem această plafonare de preţuri şi compensare. (...) Referitor la ordonanţa care va fi dată, va fi dată azi (marţi - n.r.). Ştiu că la patru şi jumătate este CES şi apoi intră în şedinţă”, spune Florin Cîţu.

Liderul PNL spune că susţine retroactivitatea aplicării OUG dacă legislaţia o permite.

„Eu susţin şi pentru ianuarie, şi pentru decembrie, noiembrie. Problema este, dacă susţine legislaţia din România dacă poţi să faci ceva retroactiv. Nimeni din Partidul Naţional Liberal nu se opune”, adaugă Cîţu.

Marcel Ciolacu a anunţat anterior că ordonanţa de urgenţă pentru compensarea facturilor nu va fi adoptată marţi.

„O să luăm decizia mâine (miercuri - n.r.)”, a spus Ciolacu când a fost întrebat despre ordonanţa anunţată de ministrul Virgil Popescu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cîţu,
ciolacu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici