Ciucă: Merită să facem un salt de mentalitate, în care să vedem femeile la adevărata lor valoare

„Merită să facem acel salt de mentalitate, schimbarea în care să vedem femeile la adevărata lor valoare, la adevăratul lor potenţial în oricare dintre sectoarele de activitate”, spune liderul PNL, Nicolae Ciucă, într-un mesaj transmis la Congresul Femeilor Liberale.

137 afișări
Imaginea articolului Ciucă: Merită să facem un salt de mentalitate, în care să vedem femeile la adevărata lor valoare

„De fiecare dată am susţinut şi o să susţin că este momentul ca România să facă o schimbare de mentalitate, aş putea spune un salt, în privinţa implicării femeilor în dezvoltarea ţării şi a comunităţilor. Este absolut normal să continuăm să susţinem acest lucru, după ce, la nivelul PNL, am asumat decizia de a susţine ca femeile să fie cât mai prezente şi cât mai numeroase, astfel încât să asigurăm egalitatea de gen în rândul conducerii organizaţiilor şi în rândul numărului parlamentarilor pe care PNL şi-l asumă pentru alegerile viitoare”, afirmă Nicolae Ciucă.

„Eu cred că este momentul să facem. Este important ca atunci când venim în faţa dumneavoastră şi ne uităm în ochii dumneavoastră să ne aplaudaţi pentru ceea ce am făcut, nu pentru ceea ce spunem”, adaugă liderul PNL.

El aminteşte că în PNRR sunt prevăzute programe şi proiecte în valoare de 100 de milioane de euro alocate susţinerii femeilor în sfera antreprenoriatului.

„Merită să facem acel salt de mentalitate, schimbarea în care să vedem femeile la adevărata lor valoare, la adevăratul lor potenţial în oricare dintre sectoarele de activitate. Nu vreau să fac referire la toate programele şi proiectele care sunt prevăzute în PNRR. Sunt 100 de milioane de euro alocate susţinerii femeilor în sfera antreprenoriatului. (...) Eu cred că nu cifrele sunt cele care ne dau entuziasm şi ne mobilizează, ci noi între noi şi acel mediu propice pe care PNL este obligat să-l facă, astfel încât să pună în valoare potenţialul femeilor din România”, încheie Nicolae Ciucă.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici