Ciucă: Pieţele au fost dintotdeauna centrele vii ale comerţului în comunităţile rurale

Pieţele au fost dintotdeauna centrele vii ale comerţului în comunităţile rurale, dar şi locul unde se deschide dialogul, afirmă liderul PNL, Nicolae Ciucă, după ce a participat la deschiderea unei pieţe din Şimleul Silvaniei.

160 afișări
Imaginea articolului Ciucă: Pieţele au fost dintotdeauna centrele vii ale comerţului în comunităţile rurale

Ciucă: Pieţele au fost dintotdeauna centrele vii ale comerţului în comunităţile rurale

„Pieţele au fost dintotdeauna centrele vii ale comerţului în comunităţile rurale, dar şi locul unde se deschide dialogul. La Şimleul Silvaniei, piaţa istorică a fost renovată, iar astăzi, mulţumită administraţiei liberale de aici, oamenii care vin cu mâinile crăpate de muncă nu mai trebuie să stea iarna în frig sau vara în soare”, scrie pe Facebook Nicolae Ciucă.

El îl laudă pe edilul oocalităţii.

„Cristian Lazăr este unul dintre cei mai tineri primari din ţară şi a demonstrat tuturor că se poate, atunci când există colaborare între primărie, Consiliul Judeţean şi guvern. Îl felicit pentru rezultatele care se văd astăzi în toată comunitatea.
Am văzut aici bucuria sinceră a oamenilor pentru noua piaţă, dar eu îmi doresc ca aceasta să fie o normalitate în toate localităţile României. Producătorii locali trebuie să primească tot sprijinul autorităţilor, pentru că promovarea produselor româneşti este garanţia că pe mesele noastre ajung alimente proaspete şi de calitate, direct din inima satelor şi a oraşelor”, încheie preşedintele PNL.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici