Clotilde Armand, vizită surpriză la Compania de Investiţii: „Am avut un şoc. Nu era nimeni la muncă”

  • Clotilde Armand susţine că a fost în vizită surpriză în Piaţa Mureş, la Complexul Piaţa Mureş în care funcţionează două instituţii ale Primăriei
  • „Am avut un şoc. Nu era nimeni la muncă”, spune ea.
4690 afișări
Imaginea articolului Clotilde Armand, vizită surpriză la Compania de Investiţii: „Am avut un şoc. Nu era nimeni la muncă”

„Am avut un şoc. Am fost în Piaţa Mureş. În clădirea din Complexul Piaţa Mureş funcţionează 2 instituţii ale primăriei: Compania de Investiţii la etajul 1 şi direcţia de Salubrizare la etaj. Tot în această clădire a funcţionat Biroul Electoral de Sector... şi tot aici a avut fostul primar sediul de campanie. În numele transparenţei vă prezint ce am găsit la Compania de Investiţii înfiinţată de fostul primar: nu era nimeni la muncă. Această direcţie are 40 de angajaţi şi toţi sunt de negăsit. Prin această companie s-au făcut mai multe contracte dubioase: celebrul spot al spitalului inexistent interzis de CNA, celebra machetă a spitalului sau încercarea de a construi nu mai puţin de 9 patinoare cu 60 milioane de euro”, anunţă Clotilde Armand.

În aceeaşi clădire are sediul şi Direcţia Protecţia Mediului Sector 1: această direcţie este „celebră pentru că era situată deasupra BES 1. În Direcţia Protecţia Mediului Sector 1 am găsit imediat după terminarea scrutinului acele procese verbale în alb şi tot aici s-a refugiat acel consilier PSD cu peste 400 de ce procese verbale. Pentru că n-am găsit pe nimeni la Compania de Investiţii am decis să stăm de vorbă cu şefii acestei direcţii de mediu. Apoi, am reuşit într-un final să dau de doamna directoare de la Compania de investiţii”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici