Coaliţia de guvernare nu a ajuns la un ACORD asupra formei finale a Legii salarizării unitare. Semnarea proiectului trenează

Coaliţia de guvernare s-a reunit, joi, la Sinaia, într-o a doua şedinţă, pentru a discuta despre Legea salarizării unitare, semnarea acestui draft de act normativ fiind trenată din cauza unor probleme ridicate de reprezentanţii ALDE, potrivit unor surse participante la discuţii.

636 afișări
Imaginea articolului Coaliţia de guvernare nu a ajuns la un ACORD asupra formei finale a Legii salarizării unitare. Semnarea proiectului trenează

Coaliţia de guvernare nu s-a ajuns încă la un acord asupra formei finale a Legii salarizării unitare. Semnarea proiectului, amânată

Surse din coaliţia de guvernare au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a solicitat o nouă reuniune a coaliţiei de guvernare, pentru a discuta despre o serie de probleme pe marginea draftului de act normativ.

Prima şedinţă a coaliţiei de guvernare, în care s-a discutat despre Legea salarizării unitare a avut loc, la Sinaia, în jurul orei 14.00, dar la acea reuniune nu a fost semnat actul normativ de către liderii coaliţiei, au menţionat sursele citate.

După această primă şedinţă, preşedintele PSD Liviu Dragnea a mers la reuniunea grupului parlamentar PSD din Camera Deputaţilor, care a durat până în jurul orei 17.30.

Sursele citate au arătat că, după şedinţa de grup parlamentar, Călin Popescu Tăriceanu ar fi solicitat o nouă reuniune a coaliţiei, la care participă şi premierul Grindeanu, dar şi miniştri, pentru a discuta despre o serie de probleme care ar apărea în lege.

La ora transmiterii acestei ştiri, cea de-a doua şedinţă a coaliţiei este în desfăşurare.

Din cauză că în coaliţia de guvernare nu s-a ajuns încă la un acord asupra formei finale a Legii salarizării, semnarea acesteia de către liderii coaliţiei trenează.

Cu toate acestea, deputaţii PSD au semnat pe lista de semnături necesară depunerii în Parlament a actului normativ, ca iniţiativă parlamentară.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici