"Comisia Sparanghelul" l-a invitat pe Ministrul de Interne, Marcel Vela, la audieri

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a fost chemat la audieri în Comisia parlamentară de anchetă privind românii care au plecat la cules de sparanghel.

196 afișări
Imaginea articolului "Comisia Sparanghelul" l-a invitat pe Ministrul de Interne, Marcel Vela, la audieri

Comisia Sparanghelul l-a invitat pe Ministrul de Interne, Marcel Vela, invitat la audieri

„Secretariatul comisiei a trimis azi domnului ministru de interne Ion-Marcel Vela invitaţia la audieri pentru marţi, ora 13:00”, se arată într-o comunicare a comisiei.

Comisia de anchetă pentru „Operaţiunea Sparanghelul”, care investighează situaţia lucrătorilor sezonieri, a fost aprobată de Parlament la sfârşitul lunii iunie. Până în prezent au fost audiate mai multe persoane, printre care prefectul judeţului Cluj, Mircea Abrudean, precum şi cel al judeţului Suceava, Alexandru Gheorghe Moldovan.

În luna aprilie, în stare de urgenţă, aproape 2.000 de persoane din judeţe din Transilvania şi Moldova au fost în parcarea din faţa Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj pentru a pleca cu avioane charter spre Germania, la muncă în agricultură.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
vela,
comisie,
sparanghel

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici