Comisiile de buget au avizat numirea lui Ilie Sârbu ca vicepreşedinte la Curtea de Conturi

Comisiile de buget-finanţe au avizat pozitiv, marţi, propunerea ca senatorul PSD Ilie Sârbu să ocupe funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii de Audit la Curtea de Conturi.

557 afișări
Imaginea articolului Comisiile de buget au avizat numirea lui Ilie Sârbu ca vicepreşedinte la Curtea de Conturi

Comisiile de buget au avizat numirea lui Ilie Sârbu ca vicepreşedinte la Curtea de Conturi

Membrii comisiilor au luat această decizie cu 16 voturi "pentru" şi 10 "împotrivă". Au votat favorabil reprezentanţii PSD şi UDMR, iar contra au fost cei de la PNL.

Plenul Parlamentului urmează să se pronunţe la asupra raportului Comisiei de buget privind numirea lui Ilie Sârbu la Curtea de Conturi.

Sârbu s-a retras, la începutul sesiunii parlamentare, din funcţia de lider al grupului senatorilor social-democraţi, iar preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus că acesta are susţinerea partidului pentru numirea la Curtea de Conturi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici