Congresul PSD se reuneşte la Alba Iulia pentru a valida candidatura lui Ponta la prezidenţiale

Congresul PSD se va reuni, vineri, la Alba Iulia, pentru a valida candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezdenţiale.

365 afișări
Imaginea articolului Congresul PSD se reuneşte la Alba Iulia pentru a valida candidatura lui Ponta la prezidenţiale

Victor Ponta (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Evenimentul va începe la ora 17.30, la sala Cupola a hotelului Mercur.

Congresul va avea o parte tehnică, în care va fi validată candidatura lui Victor Ponta la prezidenţiale, precum şi o parte de discursuri.

În premieră, discursurile ţinute de preşedintele PSD, Victor Ponta, şi de preşedintele executiv al partidului, Liviu Dragnea, vor putea fi audiate de 30.000 de delegaţi, care se vor reuni, separat, în fiecare organizaţie judeţeană în parte.

Astfel, conferinţele judeţene ale organizaţiilor PSD se vor întruni la ora 16.30, cu o oră înaintea Congresului, pentru a valida candidatura lui Victor Ponta.

Legătura dintre Alba Iulia şi organizaţiile judeţene se va face printr-un sistem de video-conferinţă, interactiv.

Astfel, în partea tehnică, vicepreşedinţii regionali vor lua cuvântul şi vor anunţa rezoluţiile adoptate la nivelul regiunilor lor în ceea ce priveşte candidatura lui Victor Ponta la prezidenţiale.

Organizaţia PSD Bucureşti se va reuni, vineri, începând cu ora 16.30, la Romexpo, în prezenţa a 1000 de delegaţi.

În mod inedit, preşedinţii organizaţiilor judeţene nu se vor afla la Alba Iulia unde se desfăşoară lucrările Congresului, ei fiind alături de delegaţii lor, la conferinţele judeţene.

În 29 iulie, la Consiliul Naţional al PSD reunit la Craiova, Victor Ponta şi-a anunţat intenţia de candida la Preşedinţia României, Consiliul adoptând o rezoluţie prin care propune Congresului validarea candidaturii.

Victor Ponta îşi va lansa candidatura la prezidenţiale în 20 septembrie, de ziua sa, evenimentul fiind programat să aibă loc în Bucureşti, pe Arena Naţională, în faţa a zeci de mii de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici