Cristian Diaconescu, urmărit şi filmat în situaţii compromiţătoare

Jurnalista Floriana Jucan a declarat sâmbătă că a primit spre publicare 36 de pagini de monitorizare a lui Cristian Diaconescu, însoţite de imagini în care acesta apare în ipostaze compromiţătoare, Diaconescu afirmând că acest fapt are legătură cu Congresul şi că oricine l-a urmărit a făcut-o ilegal.

1729 afișări
Imaginea articolului Cristian Diaconescu, urmărit şi filmat în situaţii compromiţătoare

Floriana Jucan susţine că Diaconescu a fost urmărit şi filmat în situaţii compromiţătoare (Imagine: Andreea Blănăţui/Mediafax Foto)

"Această monitorizare este adevărată. Cristian Diaconescu este monitorizat non-stop, de când merge cu soţia la cumpărături, până când merge la unii dintre liderii PSD acasă, când merge la sediul SRI din Piaţa Parlamentului, vis a vis de Casa Poporului sau când merge într-o vizită de patru ore, pe 5 februarie, la reşedinţa unui controversat om de afaceri. Ce m-a uimit la Diaconescu este că, în toată această perioadă, se deghizează: îşi pune fes pe cap, parchează pe străzi lăturalnice, îşi pune ochelari, deci are ceva de ascuns", a spus, la Realitatea TV, Floriana Jucan.

Ea precizat că monitorizarea lui Diaconescu a fost făcută în perioada 1-10 februarie, fără a menţiona cine a făcut această monitorizare.

De asemenea, politicianul social-democrat ar fi fost surprins în ipostaze care ţin de viaţa privată.

În opinia jurnalistei, retragerea lui Cristian Diaconescu din cursa pentru şefia PSD a fost rezultatul unor presiuni determinate de existenţa acestor imagini.

"Această chestiune, mai mult sau mai puţin personală, este legată de acest Congres. Cred că aici este o chestiune exagerată. Oricine face monitorizarea, o face ilegal", a spus Diaconescu, la Realitatea TV.

El a recunoscut că a fost la sediul SRI din Piaţa Parlamentului, însă pentru a avea "o discuţie în legătură cu un proiect în ceea ce priveşte scutul anti-rachetă", dar şi că s-a întâlnit, pe 5 februarie, "şi cu oameni de afaceri, şi cu jurnalişti".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici