Cum s-au împărţit democrat-liberalii între Blaga şi Udrea. Harta puterii din PDL

Cu mai puţin de o lună până la congres, taberele din PDL îşi fac socotelile. Pe hârtie, Vasile Blaga este favoritul detaşat pentru şefia partidului la alegerile interne din 23 martie, pe moţiunea sa regăsindu-se semnăturile şefilor a 26 de organizaţii ale partidului.

1336 afișări
Imaginea articolului Cum s-au împărţit democrat-liberalii între Blaga şi Udrea. Harta puterii din PDL

Cum s-au împărţit democrat-liberalii între Blaga şi Udrea. Harta puterii din PDL (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Chiar dacă nu şi-a depus oficial candidatura, Elena Udrea are sprijinul declarat a şase organizaţii, toate în topul celor mai numeroase delegaţii la Congres. Mai mult, potrivit democrat-liberalilor, Udrea, care a amânat înscrierea în cursa pentru şefia PDL cât mai aproape de termenul care expiră marţi, pregăteşte o lovitură de imagine, plănuind ca moţiunea sa să fie însoţită de câteva mii de semnături de suţinere. 

Ultima intrată în competiţie este eurodeputata Monica Macovei, nu are deocamdată sprijinul declarat al niciunui şef de organizaţie, moţiunea sa fiind semnată de 400 de membri de partid. 

Democrat-liberalii se aşteaptă ca în zilele rămase până la expirarea termenului de depunere a candidaturilor în cursă să se înscrie şi alţi colegi. Creditaţi în interiorul partidului sunt primarul Gheorghe Falcă şi actualul prim-vicepreşedinte Mihai Stănişoară. 

Citeşte articolul integral despre harta puterii din PDL pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici